6)Tendinte 2017 coafuri.


Bobul asimetric


Aceasta tendinta este mostenita din anii anteriori si pare ca nu se va demoda prea curand. In vreme ce bobul curat, cel cu linii perfecte, este potrivit doamnelor si domnisoarelor „cuminti”, exista si varianta pentru „fetele rele”, si anume bobul filat, eventual intr-o nuanta de blond degrade.Bretonul lung


Printre tendintele lui 2017 se numara si bretonul. El subliniaza putin latura rebela a fiecareia dintre noi. Poti opta pentru un breton mai lung pe o parte, care acopera jumatate de fata. Iti va conferi o imagine sexy, incitanta tocmai prin faptul ca ascunde subtil privirea.

Mediu


Daca te numeri printre cele care prefera parul ceva mai lung, avem o veste buna. 2017 nu exclude lungimea pana la umar, ci o promoveaza cu succes. Fie ca il porti filat la varfuri, cu breton sau vopsit in degrade, orice este permis. Buclele slabe ii dau tunsorii o nota sic.

Tunsori 2017, cele mai bune tendințe

Cel mai bun lucru în ceea ce privește tunsorile din 2017, este că toate se potrivesc perfect cu toate tipurile de păr. Așa că, nu contează dacă îl aveți sau mult sau mai puțin neted, având în vedere că printre toate aceste opțiuni, întotdeauna veți găsi cea mai bună soluție. Se pare că există lucruri care nu se schimbă, deși se schimbă sezoanele.

Tunsoare Bob

Părul se va purta scurt în acest nou sezon. Fără îndoială, tunsoarea bob continuă să fie foarte prezentă printre tunsorile la modă pentru 2017. Însă, în acest caz, se va purta din nou scurt și în straturi. Astfel, părul va avea volum, pentru ca părul să fie perfect și cu un efect ciufulit care ne place tuturor. Există două versiuni.

Pe de o parte, se poate opta pentru un breton lung și pe de altă parte, pentru cărare pe mijloc. Se pare că în cazul ambelor idei este vorba de alegerea volumului și a finisajului ciufulit, plin de personalitate. Așa că, pentru a face acest lucru, o bună idee în afară de tunsoarea în cauză, este să-i dați puțină luminozitate. Niște șuvițe întotdeauna sunt o bună soluție pentru păr.

Tunsoare Pixie

Cea care însoțește tunsoarea bob este cea pixie. Este o altă tunsoare importantă alături de cea bob. Deși este de obicei un stil de tunsoare mai scurtă, de data aceasta se poartă mai lungă. Dar, nu trebuie scurtat prea mult părul, ci lăsate câteva șuvițe să cadă pe față. În plus, există versiunile cele mai rock din toate. Optați pentru un breton amplu saun pentru un stil punk. Inovați și surprindeți cu o coafură diferită în fiecare zi. De asemenea, ornamentele vă vor fi de mare ajutor. Cu ele vă veți completa look-ul la modă. Diaademele sau clamele mari vor fi cele mai bune alegeri.

Păr mediu ondulat

Dacă am vorbit despre păr scurt, trebuie amintit de toate versiunile sale. Bineînțeles că în acest caz, versiunea cea mai în tendință în acest sezon este cea ondulată. Dacă aveți părul ondulat sau creț, este perfect. Dacă nu, întotdeauna îl puteți ondula sau încreți. Astfel, îi dați puțin volum cu placa sau uscătorul. Este ideal să dați părului o notă personală.

Puteți folosi gel de păr, dar nu foarte mult deoarece aveți nevoie de naturalețe. Încercați să combinați părul franjurat cu bretonul. Acesta nu trebuie îndepărtat de pe față. Efectul nepieptănat va câștiga teren în toate versiunile de tunsori din 2017. În plus, de asemenea, revin în forță tunsorile în stil swag. După cum se poate observa, aveți de unde alege. Tunsori bob, pixie, păr mediu. Aceste tunsori vor fi protagoniste în următoarele luni.

Ce tunsoare ați alege?

43515912

Anunțuri

Un comentariu la “6)Tendinte 2017 coafuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s